Premium previjalna miza SRAKA

Premium previjalne mize SRAKA so narejene iz kvalitetnih naravnih lesenih materialov masive in barvani MDF (mediapan).

Previjalni del ponuja dovolj prostora za razigranega malčka. Enostransko krilce staršem zagotavlja dovolj prostora za odlaganje izdelkov in drugih pripomočkov pri negi dojenčka. Ko otrok preraste fazo previjanja lahko previjalno mizico, s tem ko snamete previjalni del, spremenite v praktičen predalnik.

Pri naših izdelkih lahko koristite 30-DNEVNO GARANCIJO na zadovoljstvo.

Preberi več

Cena: 1.205,00 €

Opis

Premium previjalna mizica SRAKA je izdelana iz naravnega materiala masiva in belo pobarvani MDF (mediapan). Masiva je prava izbira za vaš dom, saj doda toplino domu z naravnimi materiali. Pohištvo iz masivnega lesa je večno, saj ga lahko obnavljamo, brusimo, lakiramo, prav tako pa je les naravni material, ki prepriča z neponovljivo teksturo lesa.

Premium previjalna mizica SRAKA v beli barvi pa je izdelana iz MDF plošče, katere imajo visoko gostoto in trdoto. Njegova površina je že v osnovi gladka in zelo enostavna za čiščenje polite vode ali druge umazanije. Prednost mediapana je predvsem v možnosti obdelave. Lahko ga brusimo in vrtamo. 

Ohišje Premium previjalne mizice imajo debeljino 28 mm.

Previjalni del Premium previjalne mizice ima debeljino 18 mm.

Predali BLUM pri Premium previjalni mizici so narejeni iz kovinskega materiala, tako da vam omogočajo še boljšo trdnost in nosilnost. Blažilci so že vgrajeni v predal BLUM.

LASTNOSTI

Premium previjalne mize SRAKA so izdelane iz naravnega materiala masiva, razen bele Premium previjalne mize katera je izdelana iz MDF (mediapan) in pobarvana z belo barvo.

Premium previjalna mizica SRAKA je na voljo v več izvedbah lesa, katere so natur jesen, češnja, javor, hrast, smreka, oreh in polparjena bukev.

Predali tečejo na kovinskih vodilih BLUM in vam omogočajo popolnoma tiho tekoče odpiranje in zapiranje. Blažilci BLUM so v predal  že vgrajeni in omogočajo popolnoma tiho in elegantno zapiranje, da ne prebudite otroka.

Premium previjalne mizice SRAKA nimajo nogic, vendar imajo podaljšane ploskve na vseh straneh. Tako, da vam prah ali ostala umazanija nebo prišla pod previjalno mizico.

Pri nas lahko kupite tudi previjalne podloge raznovrstnih motivov. Na voljo so v različnih dimenzijah in materialih.

Na izbiro imamo tudi več različnih modelov in barv ročajev, ki zaključujejo celostno podobo mizice. Izbirate lahko med našimi ročaji in ročaji Rujz design na povezavi TUKAJ.