Postopek izdelave

Odlična kakovost in varnost sta našim mizarjem pri izdelavi pohištva SRAKA na prvem mestu.

Pohištvo SRAKA je izdelano iz kakovostnega materiala Iveral, vrhunskega proizvajalca EGGER. Iveral je enostaven za čiščenje, odporen proti svetlobi, ima visoko mehansko, kemijsko in termično obstojnost. Naj poudarimo, da so hrbtišče mizice in dna predalov prav tako izdelana iz materiala Iveral. Vsi robovi so obdelani z 2mm ABS trakom, kateri je enako barve kot ostali materiali. Zaradi takše obdelave so spoji odporni na udarce.

Predali tečejo na kovinskih vodilih BLUM in vam omogočajo tekoče odpiranje in zapiranje. Blažilci BLUM omogočajo tiho in elegantno zapiranje, da ne prebudite otroka.

Predalniki SRAKA stojijo na nogicah, katere se regulirajo po višini in so iz materiala primernega za občutljivejša tla.

Na izbiro imamo tudi več različnih modelov in barv ročajev, ki zaključujejo celostno podobo mizice.

Premium previjalna mizica SRAKA pa ima drugačen postopek izdelave, saj je izdelana iz naravnih materialov masive in barvanega MDF (mediapan). Pohištvo iz masivnega lesa je večno, saj ga lahko obnavljamo, brusimo, lakiramo, prav tako pa je les naravni material, ki prepriča z neponovljivo teksturo lesa. Prednost mediapana je predvsem v možnosti obdelave. Lahko ga brusimo in vrtamo. 

Predali BLUM pri Premium previjalni mizici so narejeni iz kovinskega materiala, tako da vam omogočajo še boljšo trdnost in nosilnost. Blažilci so že vgrajeni v predal BLUM. 

Postopek izdelave si lahko ogledate spodaj:


Vljudno vabljeni, da si ogledate našo ponudbo previjalnih miz SRAKA, predalnikov in dodatkov TUKAJ ali...

Stopite v stik

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!