Previjalna miza SRAKA
v XXL velikosti

Previjalne mize SRAKA XXL so namenjene za dvojčke, saj imajo na razpolago res veliko prostora. Imajo 8 predalov, kateri vam omogočajo ogromno prostora za shranjevanje stvari. Prav tako imate na previjalnem delu veliko prostora za postavitev vseh pripomočkov za previjanje in nego dojenčka.

Previjalne mize SRAKA XXL so primerne za postavitev med drugo pohištvo v prostoru ali kot samostojna enota. Previjalne mizice XXL omogočajo več kot dovolj prostora za nego vašega dojenčka. Skupaj s osmimi predalniki zagotavlja prostor za odlaganje in pospravljanje izdelkov za nego in oblačil dojenčka. Ko otrok preraste fazo previjanja lahko previjalno mizo, s tem ko snamete previjalni del, spremenite v praktičen predalnik.

Pri naših izdelkih lahko koristite 30-DNEVNO GARANCIJO na zadovoljstvo.

Preberi več

Cena: 965,00 €

Previjalne mize SRAKA - GLAVNE PREDNOSTI

Previjalne mize SRAKA so izdelane iz kakovostnega materiala Iveral, vrhunskega proizvajalca EGGER. Iveral je enostaven za čiščenje, odporen proti svetlobi, ima visoko mehansko, kemijsko in termično obstojnost. Naj poudarimo, da so hrbtišča previjalnih mizic SRAKA in dna predalov prav tako izdelana iz materiala Iveral debeline 18mm. Previjalne mize SRAKA so narejene iz kvalitetnih materialov, ki so 2x ali celo 3x debelejši in močnejši, kar zagotavlja daljšo življensko dobo, večjo stabilnost in bistveno večjo odportnost pri vsakdanji uporabi.

Dimenzije previjalne mize SRAKA

  • Višina previjalne mizice SRAKA (z nogicami): 90cm
  • Višina previjalne mizice SRAKA (s koleščki): 86cm
  • Širina mizice previjalne mizice SRAKA (predalnika): 117 cm
  • Globina mizice previjalne mizice SRAKA (predalnika): 60 cm

  • Višina vrhnjega predala: 12,5 cm
  • Višina ostalih predalov: 17 cm
  • Globina predala: predal poteka v celotni globini mizice (52,5cm)

 

Vse lastnosti in prednosti si lahko ogledate TUKAJ.

LASTNOSTI

Predali tečejo na kovinskih vodilih BLUM in vam omogočajo tekoče odpiranje in zapiranje. Blažilci BLUM omogočajo tiho in elegantno zapiranje, da ne prebudite otroka.

Predalniki SRAKA stojijo na nogicah, katere se regulirajo po višini in so iz materiala primernega za občutljivejša tla. Po želji vam namesto nogic lahko namestimo koleščka.

Pri nas lahko kupite tudi previjalne podloge raznovrstnih motivov. Na voljo so v različnih dimenzijah in materialih.

Na izbiro imamo tudi več različnih modelov in barv ročajev, ki zaključujejo celostno podobo mizice.

Za izbor motivov sledite povezavi TUKAJ. Poleg predlaganih motivov vam nudimo možnost izbire motiva po vaših željah. Poslikave izbirajte na spletni strani 123RF Stock Photography ali Shutterstock.