Visoki sijaj

V primeru, da želite previjalno mizo ali predalnik SRAKA v visokem sijaju, vam to izdelamo proti doplačilu. 

Visok sijaj je možen tako na previjalni mizi ali predalniku brez motiva ali z motivom. Prav tako visok sijaj lahko omogočamo na vseh lesnih dekorjih in barvah Iverala.

Cena: 205,00 €

Previjalna mizica in predalnik Sraka je izdelan iz kakovostnega materiala Iveral vrhunskega proizvajalca EGGER. Iveral je enostaven za čiščenje, odporen proti svetlobi, ima visoko mehansko, kemijsko in termično obstojnost. Naj poudarimo, da so hrbtišče mizice in dna predalov prav tako izdelana iz materiala Iveral.

Predali tečejo na kovinskih vodilih BLUM in vam omogočajo tekoče odpiranje in zapiranje. Blažilci BLUM omogočajo tiho in elegantno zapiranje, da ne prebudite otroka.

Previjalne mize in predalniki SRAKA stojijo na nogicah, katere se regulirajo po višini in so iz materiala primernega za občutljivejša tla. Po želji vam namesto nogic lahko namestimo koleščka.

Pri izbiri predalnika ali previjalne mize SRAKA lahko izberete lesni dekor ali barvo Iverala. Na izbiro imamo tudi več različnih modelov in barv ročajev, ki zaključujejo celostno podobo mizice.

Podobni produkti