Prednosti previjalnih miz Sraka

Odlična kakovost in varnost sta našim mizarjem pri izdelavi pohištva SRAKA na prvem mestu.

Vse tri lastnosti veljajo za naše previjalne mizice, katerih tradicija traja že 70 let.
Predalniki in previjalne mizice SRAKA so masivni, stabilni in edinstveni kosi pohištva.

Nudimo visokokakovostne, ročno izdelane predalnike SRAKA, z motivom ali brez.

Previjalna mizica in predalnik Sraka je izdelan iz kakovostnega materiala Iveral vrhunskega proizvajalca EGGER. Iveral je enostaven za čiščenje, odporen proti svetlobi, ima visoko mehansko, kemijsko in termično obstojnost. Naj poudarimo, da so hrbtišče mizice in dna predalov prav tako izdelana iz materiala Iveral. Debeljina dna predalov in hrbtišča je 18 mm.

Predali tečejo na kovinskih vodilih BLUM in vam omogočajo tekoče odpiranje ter zapiranje. Blažilci BLUM omogočajo tiho in elegantno zapiranje, da ne prebudite otroka.

Predalniki SRAKA stojijo na nogicah, katere se regulirajo po višini in so iz materiala primernega za občutljivejša tla. Po želji vam lahko namesto nogic namestimo koleščka. Pri previjalni mizici SRAKA s krilci nudimo možnost dodatka - ograjice. Ograjica omogoča, da izdelki za nego ostanejo na svojem mestu. 

Na izbiro imamo tudi več različnih modelov ročajev, ki stilsko zaključujejo celostno podobo predalnika. Predalnik je tehnično enak previjalnim mizicam le, da nima previjalnega dela.

V primeru, da želite previjalno mizo ali predalnik SRAKA v visokem sijaju, vam to izdelamo proti doplačilu. Visok sijaj je možen tako na previjalni mizi ali predalniku brez motiva ali z motivom. Prav tako visok sijaj lahko omogočamo na vseh lesnih dekorjih in barvah Iverala.

Predali tečejo na kovinskih vodilih BLUM in vam omogočajo tekoče odpiranje in zapiranje. Blažilci BLUM omogočajo tiho in elegantno zapiranje, da ne prebudite otroka.

Pri nas lahko kupite tudi previjalne podloge raznovrstnih motivov. Na voljo so previjalne podloge različnih dimenzij in materialov.

Nudimo stopnice, ki omogočajo dostop do previjalne površine, previjalne mize SRAKA. Stopnice so idealne za malčke ko shodijo, saj jim omogočajo, da sami priplezajo na previjalno površino. Namenjene so tudi starejšim otrokom, ki želijo pomagati staršem pri previjanju mlajše sestrice ali bratca. Stopnice so prenosljive, tako lahko z njimi omogočite otrokom dostop do kuhinjskega pulta ali umivalnika v kopalnici.

Ročno izdelano v Sloveniji pri mizarstvu Vraničar.

Višina previjalne mizice SRAKA (z nogicami): 90cm
Višina previjalne mizice SRAKA (s koleščki): 86cm
Širina mizice previjalne mizice SRAKA (predalnika): 78 cm
Globina mizice previjalne mizice SRAKA (predalnika): 60 cm

Višina vrhnjega predala: 12,5 cm
Višina ostalih predalov: 17 cm
Globina predala: predal poteka v celotni globini mizice (52,5cm)

Debeljina dna predalov in hrbtišča: 1,8 cm

PRI NAKUPU PREDALNIKA IN PREVIJALNE MIZICE SRAKA JE DOSTAVA BREZPLAČNA!

Vabljeni, da si ogledate našo ponudbo previjalnih miz SRAKA, predalnikov in dodatkov TUKAJ ali...

Stopite v stik

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!