Premium predalnik SRAKA

Premium predalniki SRAKA so narejeni iz kvalitetnih naravnih lesenih materialov masive in barvani MDF (mediapan).

Previjalni del se na Premium predalnik SRAKA samo natakne in tako spremenite vaš predalnik SRAKA v previjalno mizico SRAKA v trenutku. Previjalni del ima možnost krilc, da staršem zagotavlja dovolj prostora za odlaganje izdelkov in drugih pripomočkov pri negi dojenčka.

Pri naših izdelkih lahko koristite 30-DNEVNO GARANCIJO na zadovoljstvo.

Preberi več

Cena: 1.155,00 €

Opis

Premium predalniki SRAKA so izdelani iz naravnega materiala masiva in belo pobarvani MDF (mediapan). Masiva je prava izbira za vaš dom, saj doda toplino domu z naravnimi materiali. Pohištvo iz masivnega lesa je večno, saj ga lahko obnavljamo, brusimo, lakiramo, prav tako pa je les naravni material, ki prepriča z neponovljivo teksturo lesa.

Premium predalniki SRAKA v beli barvi pa so izdelani iz MDF plošče, katere imajo visoko gostoto in trdoto. Njegova površina je že v osnovi gladka in zelo enostavna za čiščenje polite vode ali druge umazanije. Prednost mediapana je predvsem v možnosti obdelave. Lahko ga brusimo in vrtamo. 

Ohišje Premium predalnika ima debeljino 28 mm.

Predali BLUM pri Premium predalniku SRAKA so narejeni iz kovinskega materiala, tako da vam omogočajo še boljšo trdnost in nosilnost. Blažilci so že vgrajeni v predal BLUM.

LASTNOSTI

Premium predalniki SRAKA so izdelani iz naravnega materiala masiva, razen belega Premium predalnika SRAKA kateri je izdelan iz MDF (mediapan) in pobarvan z belo barvo.

Premium predalnik SRAKA je na voljo v več izvedbah lesa, katere so natur jesen, češnja, javor, hrast, smreka, oreh in polparjena bukev.

Predali tečejo na kovinskih vodilih BLUM in vam omogočajo popolnoma tiho tekoče odpiranje in zapiranje. Blažilci BLUM so v predal  že vgrajeni in omogočajo popolnoma tiho in elegantno zapiranje, da ne prebudite otroka.

Premium predalniki SRAKA nimajo nogic, vendar imajo podaljšane ploskve na vseh straneh. Tako, da vam prah ali ostala umazanija nebo prišla pod previjalno mizico.

Na izbiro imamo tudi več različnih modelov in barv ročajev, ki zaključujejo celostno podobo mizice. Izbirate lahko med našimi ročaji in ročaji Rujz design na povezavi TUKAJ.

Podobni produkti