TOP 5 PREVIJALNE MIZE SRAKA

23.02.2018

Ker je v naši ponudbi ogromno čudovitih motivov, smo za vas izbrali 5 najpopularnejših previjalnih miz in vam tako mogoče olajšali odločitev pri nakupu.
TOP 5 PREVIJALNE MIZE SRAKA

Najpopularnješa previjalna miza je navadna, celotna bela mizica. Največ kupcev se zanjo odloči zato, ker se po koncu uporabe previjalne mize previjalni del le odstrani, predalnik pa lahko naprej uporabljate v katerem koli prostoru želite. Previjalna miza je lahko navadna, ali z visokim sijajem.

 

Druga najpriljubnejša je z motivom regratove lučke, saj je ta precej elegantna in primerna za vse starosti otroka, kot tudi za starša. Motiv je klasičen in zato vedno v modi – nikoli zastarel.


Na tretjem mestu jima sledi motiv pandice z bambusom, ki prisrčno gleda iz previjalne mize. Motiv je otroški, vendar primeren tako za punčko, kot za fantka. Razlogi za nakup takšnega motiva so predvsem zato, ker starša nista vedela kaj pričakujeta oz. kupci gledajo dolgoročno, še za naslednjega otročička.

 

Četrto mesto zaseda priljubljen risani lik, to je Čebelica Maja. Tudi čebelica je klasičen motiv, primeren za oba spola, ter svetu vlada že desetletja, zato lahko rečemo, da nikoli ne bo zastarala.

 

Na peto mesto pa se je zavihtela prikupna žirafica z rožicami, ki lepo pristaja tako na belo mizico, kot tudi na leseno. Tako kot že prej omenjena dva motiva je tudi ta motiv nevtralen in klasičen.

 

Vsaka naša mizica je unikatna, saj vsak starš sestavi svojo, po svojih željah. Najbolj unikatna pa je zagotovo mizica, ki jo je pri nas naročila Iris Mulej, za svojo malo Isabello. Izrazila je svoje želje, mi pa smo mizico zrisalni, ustvarili ter dostavili v Budvo. Tudi sami lahko sestavite unikatno mizico za svojega malča. Za vso pomoč in svetovanje smo vam na voljo na telefonski številki 068 129 324.