PREVIJALNE MIZE IN KAM JIH POSTAVITI

04.12.2017

Veliko mamic se sprašuje kateri prostor je najbolj primeren za previjalno mizo. Kopalnica, dnevna soba ali otroška soba? Običajno se odločijo na podlagi tega, kje je več prostora. Mi pa vam bomo predstavili nekaj pozitivnih in negativnih stvari o prostorih, kjer se lahko previjalna miza ali pozneje predalnik nahaja.
PREVIJALNE MIZE IN KAM JIH POSTAVITI

Kopalnica


Kopalnica je vsekakor najprimernejši prostor za previjalno mizo, saj je najtoplejši prostor v hiši/stanovanju. Primerno je tudi zato, ker imamo vodo na dosegu roke, tudi po kopanju je bolj priročno, da je previjalna miza tam, da nam otroka ni potrebno nositi po celi hiši. Edini problem je, da so običajno kopalnice majhne in ni prostora za previjalno mizo. V kopalnici pa velikokrat pridejo prav stopničke, katere pomagajo starejšemu bratcu sli sestrici pri umivanju zob ali previjanju novega zakladka.


Previjalne mize SRAKA Rožice

Dnevna soba

Največ prostora običajno imamo v dnevni sobi, zato se veliko previjalnih miz nahaja prav tam. Tudi sami večinoma časa preživimo v dnevni sobi in nam je tako previjalna miza tam precej priročna. Slaba lastnost dnevne sobe pa je voda, ki jo moramo prinesti iz kuhinje ali kopalnice, in seveda koš za smeti, katerega pa običajno v dnevni sobi nimamo. Da si boste previjalno mizo in pozneje predalnik izbrali v pravi stilski kombinaciji pa si oglejte kako so previjalne mize sestavite naše stranke.

Previjalne mize SRAKA Čebelice in panj


Otroška soba

V otroški sobi imamo pogosto dovolj prostora tudi za previjalno mizo in otrokove igrače, tako se lahko med previjanjem tudi igramo z igračami, ki jih ima v sobi. Problem nastane če je otrok, ki ga je potrebno previti drugorojenec in si deli sobico s starejšim bratcem ali sestrico. Če je otroka potrebno previti ponoči, se bo zbudil tudi starejši otrok. Tudi v otroško sobo je treba prinesti vodo iz drugega prostora. V primeru, da pričakujete dvojčka pa smo v naš prodajni program dodali XL previjalno mizo in XXL previjalno mizo. Kateri skrbita, da vam prostora ne bo nikoli zmanjkalo.

Previjalne mize SRAKA Kuža in mucek       Previjalne mize SRAKA Krokodilčki

Previjalne mize SRAKA Miza po meri

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!