PREVIJALNE MIZE SRAKA IN PRIMERJAVA Z DRUGIMI

21.05.2018

Na trgu je tisoč in ena vrsta previjalne mize, zato vam v tem trenutku olajšamo izbiro. Zakaj izbrati ravno previjalno mizo SRAKA in ne katere druge?

Ker je Sraka najboljša! Preberite si zakaj:

PREVIJALNE MIZE SRAKA IN PRIMERJAVA Z DRUGIMI

Naše prednosti so predvsem to, da izbiramo najboljše materiale. Ogledate si lahko tudi celoten postopek izdelave previjalne mize in predalnikov SRAKA. Sam predalnik, kot tudi previjalni del je narejen iz kakovostnega materiala Iveral, ki je debel kar 18mm, kar nam zagotavlja, da je previjalna miza masivna in stabilna, s tem pa omogočamo varnost. Material je enostaven za čiščenje in odporen proti svetlobi.

Izdelava previjalne mize SRAKA

Predalnik SRAKA ima kakovostna vodila ter blažilce BLUM, zaradi katerih je odpiranje in zapiranje predalov predalnika ali previjalne mize mehko, tekoče in predvsem tiho. Tako vsaj ne prebudite vašega malčka.

Naslednja stvar, ki jo je potrebno izpostaviti so nastavljive nogice, saj vam omogočajo, da je predalnik ali previjalna miza stabilna tudi na morebitnem neravnem terenu. Poleg tega so nogice narejene iz materiala, ki je primeren za občutljivejša tla in teh ne poškoduje.

Blažilci BLUM in prilagodljive nogice

Pri nas je ponudba motivov ogromna in vsak si lahko izbere takšno previjalno mizo, kot si jo želi. Poleg željenega motiva, pa lahko izbirate tudi med široko ponudbo barv in lesnih dekorjev. Osebje vam predstavi možnosti, vi pa izberete vam najljubšo in najprimernejšo previjalno mizo ali predalnik. Več motivov si lahko pogledate na tej spletni strani. Če pa vam ne odgovarja noben motiv iz teh 400tih, si jih poglejte na spletnih straneh 123RF Stock ali Shutterstock, ter izberite svojega po lastni želji. Vašo sliko pa lahko še personaliziramo in dodamo ime otroka ali napis po želji.

 

                   Previjalne mize SRAKA, motiv HanaPrevijalne mize SRAKA, motiv Filip

Na voljo imamo tudi mnogo dodatkov, kot so različni ročaji, tudi v obliki krokodilčkov, ograjica za previjalni del ter stopničke za starejše bratce in sestrice.

Previjalne mize SRAKA Ročaj krokodil Previjalne mize SRAKA Stopničke

Narejena je v Sloveniji! In najpomembnejše hitra brezplačna dostava na dom in postavitev v želen prostor ter prijazno osebje, ki vam svetuje in pomaga!

 

Za več informacij pokličite na telefonsko številko 068 129 324.

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!