PREVIJALNE MIZE SRAKA UPORABNOST IN PREDNOSTI

05.07.0017

Da vam olajšamo izbiro pri nakupu previjalne mizice, smo se odločili, da na kup izberemo vse prednosti naše previjalne mize SRAKA.
PREVIJALNE MIZE SRAKA UPORABNOST IN PREDNOSTI

Prva prednost je že sam izvor previjalne mize. Je izdelana v Sloveniji, kjer tradicionalno izdelujemo pohištvo že 70 let. Druga stvar so kvalitetni materiali iz katerih je izdelana previjalna miza. Predalnik SRAKA je izdelan iz materiala Iveral vrhunskega proizvajalca EGGER. Iveral je enostaven za čiščenje, odporen proti svetlobi, ima visoko mehansko, kemijsko in termično obstojnost, debelina dna predalov in hrbtišča pa je kar 18mm. Za tekoče odpiranje in zapiranje predalov skrbijo kovinska vodila BLUM, za tiho in elegantno zapiranje pa skrbijo blažilci BLUM. Poleg tega imajo previjalne mize SRAKA stojijo na poljubno nastavljivih nogicah, ki so narejene iz materiala primernega za občutljivejša tla.

 Blažilci BLUM in bele nogice

 

Naslednja prednost je sam zgled previjalne mize. Poleg tega, da lahko izbirate med mnogimi različnimi motivi, lahko izbirate tudi barvo samega previjalnega dela mizice. Motivov in barv v naši ponudbi ne manjka, zato je izbira resnično ogromna. Od navadnih belih previjalnih miz, različnih barv, z medvedki ali visokim sijajem.

Previjalna mizica SRAKA Medvedek PuPrevijalna mizica SRAKA Sovice

Naslednja stvar so previjalni deli, katere lahko izberete v različnih barvah, da vam pristaja k previjalni mizi ali v prostor kamor boste previjalno mizo postavili. Na voljo so kar štiri različice previjalnega dela. To so previjalni del brez krilc, z enostranskimi krilci na levi ali desni strani, ter s krilcami na obeh straneh. Krilca izbirate glede na to kam boste mizico v prostoru postavili. Ker pa to še ni vse, si lahko izberete tudi krilca z ograjico. Ko pa vaš mlaček odraste in ne potrebuje več pleničk, ampak samo še prostor za razne igračke, knjigice, risbice in barvice, lahko previjalni del odstranite ter previjalno mizico spremenite v priročen predalnik SRAKA.

Previjalna mizica SRAKA z ograjico

V naši izbiri imamo 3 različne velikosti previjalne mize SRAKA. Višina je vsem enaka, to je 90 cm na nogicah in 86 cm na koleščkih. Prav tako je tudi globina enaka vsem velikostim predalnika, to je 60 cm. Razlika je torej v širini predalnika. Širina navadnega predalnika je 78 cm, predalinka XL je 100 cm, XXL predalnika pa 117 cm. Vse velikosti predalnikov imajo enako velikost predalov. Vrhnji predal je visok 12,5 cm, ostali predali pa 17 cm, globina vseh predalov pa je 52,5 cm.

Globina previjalnih delov je 74 cm. Širina previjalnega dela brez krilc je 82 cm, z enostranskim krilcem je 100 cm, previjalni del z obojestranskimi krilci pa je širok 115 cm.

Previjalna mizica SRAKA Dimenzije

Ker pa naši ponudbi ni konca imamo na voljo tudi nekaj dodatkov, ki vam omogočijo ustvariti še bolj unikatno previjalno mizo SRAKA. Na voljo imamo ročaje v obliki krokodilčkov v različnih barvah, ki vaši previjalni mizi ali predalniku dodajo igrivost in jo poživijo. Poleg tega so kakovostno izdelani, omogočajo udoben oprijem, ter so brez ostrih robov, kar je varneje za v otroške sobice. Poleg teh ročajev je izbira drugih oblik zelo velika. Drugi dodatek so stopnice, ki omogočajo dostop do previjalne površine malčkom, ali starejšim bratcem in sestricam pomoč pri previjanju. Uporabite jih lahkjo tudi pri kuhinjskem pultu ali kopalnici, dno stopnic pa je opremljeno z materialom, ki omogoča zaščito tal. Da vam olajšamo nakup in skrajšamo nepotrebne vožnje imamo na zalogi tudi blazinice Bebe-Jou, katere edine ustrezajo previjalni mizi SRAKA.

Vsi možni motivi previjalnih blazinicVse možne barve ročajev Krokodilček

Najbolj pomemben pa je prijazen, komunikativen in usklajen kolektiv, ki poskrbi za nasvete, udobje ter zadovoljstvo strank ob nakupu previjalne mize SRAKA. Poleg tega pa poskrbimo še za hitro dostavo na dom ter nameščanje v želen prostor, na previjalno mizo - predalnik pa čakate maksimalno 30 dni.

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!