Previjalna miza SRAKA Flamingota

Previjalno mizo SRAKA si lahko opremite čisto po svoje! Na izbiro imate več kot 70 lesnih dekorjev, 40 barv in ne omejeno število motivov, katere lahko poiščete tudi sami.

Znižana cena ne vpliva na odlično kvaliteto! Vidne so lahko le kakšne površinske lepotne napake ali praske. Lahko jo pridete pogledat na naslov Pod ježami 5 v centru Ljubljane skupaj z ostalimi previjalnimi mizami in predalniki, ki jih imamo na zalogi.

Možna zamenjava ročajev, barv, lesnih dekorjev in previjalnega dela z možnim doplačilom. Dostava in postavitev v želeni prostor nista v akcijski ceni.

Previjalni del je snemljiv in vam predalnik ostane za zelo dolgo skupaj z vsemi spomini, katere je pridobila že previjalna miza. Previjalne mize in predalniki SRAKA so zelo vzdržljive, saj so narejene iz trdnih materialov Iveral od proizvajalca EGGER. Debeljina dna predalov, hrbtišča in vsega ostalega je 18mm.

Previjalna miza SRAKA z motivom zaljubljenih flamingotov v cvetečem vrtu.

Osnovni previjalni del v kombinaciji lesnega dekorja in bele barve. Možna je tudi zamejnava previjalnega dela z doplačilom.

V primeru, da želite razstavni eksponat prilagoditi svojim željam, kot naprimer menjava krilc, nogic in ročajev je možno z doplačilom.

Cena za dostavo na dom in postavitev v prostor pa je od 30- 50 €, odvisno od lokacije dostave.

Predali tečejo na kovinskih vodilih proizvajalca BLUM, kateri vam omogočajo tiho odpiranje in zapiranje predalov. Tako, da se malček neprebudi.

▶ Za več informacij lahko pokličete na telefonsko 068 129 324, z veseljem pomagamo!

Cena: 295,00 € 206,50 €

Previjalne mizice SRAKA so edinstvene, visoko kakovostne in zelo natančno izdelane. Prilagodijo se vsakemu prostoru, pa naj bo to majhen ali velik.

Previjalne mize SRAKA omogočajo dovolj prostora za nego vašega dojenčka. Skupaj s štirimi predalniki zagotavljajo prostor za odlaganje in pospravljanje izdelkov za nego in oblačil dojenčka. Ko otrok preraste fazo previjanja lahko previjalno mizo, s tem ko snamete previjalni del, spremenite v praktičen predalnik.

Pri naših izdelkih lahko koristite 30-DNEVNO GARANCIJO na zadovoljstvo.

Predstavitev izdelka:

 

Poglejte si še naše preostale posnetke:

Podobni produkti