KAM POSTAVITI PREVIJALNO MIZICO

04.12.2017

Veliko mamic se sprašuje kateri prostor je najbolj primeren za previjalno mizico. Kopalnica, dnevna soba ali otroška soba? Običajno se odločijo na podlagi tega, kje je več prostora. Mi pa vam bomo predstavili nekaj pozitivnih in negativnih stvari o prostorih, kjer se lahko mizica nahaja.
KAM POSTAVITI PREVIJALNO MIZICO

Kopalnica


Kopalnica je vsekakor najprimernejši prostor za previjalno mizico, saj je najtoplejši prostor v hiši/stanovanju. Primerno je tudi zato, ker imamo vodo na dosegu roke, tudi po kopanju je bolj priročno, da je mizica tam, da nam otroka ni potrebno nositi po celi hiši. Edini problem je, da so običajno kopalnice majhne in ni prostora za previjalno mizico.

Previjalna mizica SRAKA rožice

Dnevna soba

Največ prostora običajno imamo v dnevni sobi, zato se veliko previjalnih mizic nahaja prav tam. Tudi sami večinoma časa preživimo v dnevni sobi in nam je tako mizica tam precej priročna. Slaba lastnost dnevne sobe pa je voda, ki jo moramo prinesti iz kuhinje ali kopalnice, in seveda koš za smeti, katerega pa običajno v dnevni sobi nimamo.

Previjalna mizica SRAKA panj

Otroška soba

V otroški sobi imamo pogosto dovolj prostora tudi za previjalno mizico in otrokove igrače, tako se lahko med previjanjem tudi igramo z igračami, ki jih ima v sobi. Problem nastane če je otrok, ki ga je potrebno previti drugorojenec in si deli sobico s starejšim bratcem ali sestrico. Če je otroka potrebno previti ponoči, se bo zbudil tudi starejši otrok. Tudi v otroško sobo je treba prinesti vodo iz drugega prostora.

Previjalna mizica SRAKA muc in kuža        Previjalna mizica SRAKA krokodilčki

Previjalna mizica SRAKA roza medvedek

Previjalna mizica SRAKA lesni dekor

Kontaktni obrazec

Kontaktirajte nas preko spletnega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.

Polja označena z * so obvezna!